VIZIUNE

Misiunea asociatiei vizeaza imbunatatirea ofertei educationale, a vietii sociale si culturale si a conditiilor de mediu, precum si oferirea de servicii de dezvoltare personala.
Consideram ca starea de sanatate economica, sociala si politica este un efect determinat de echilibrul si armonia interioara. De aceea, militam pentru o societate mai buna, aducand potentialul interior al fiecaruia la nivele optime de functionare, care sa genereze schimbare in individ cat si in societatea in care acesta traieste.

ANUNTURI ACHIZITII PUBLICE

Asociatia Sigma Development Center, cu adresa in Constanta, Bdul. Ferdinand, nr. 61, bl. A7, sc. A, ap. 4, jud. Constanţa, tel. 0744.656.567, organizeaza in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, achizitii de bunuri si servicii, care vor fi listate pe aceasta pagina, impreuna cu documentatia aferenta.

Pe aceasta cale, va invitam sa transmiteti ofertele dumneavoastra, potrivit documentatiilor de atribuire, pe care le veti regasi mai jos.

Va multumim. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati accesand pagina de contact, sau sunand la numarul de telefon 0744.656.567, persoana de contact Daniela Tudor.

ANUNT ACHIZITIE DIRECTA SERVICII DE INCHIRIERE SPATIU DESFASURARE ACTIVITATI CU GRUPUL TINTA – PROIECT „MEREU ACTIVI!”

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.