VIZIUNE

Misiunea asociatiei vizeaza imbunatatirea ofertei educationale, a vietii sociale si culturale si a conditiilor de mediu, precum si oferirea de servicii de dezvoltare personala.
Consideram ca starea de sanatate economica, sociala si politica este un efect determinat de echilibrul si armonia interioara. De aceea, militam pentru o societate mai buna, aducand potentialul interior al fiecaruia la nivele optime de functionare, care sa genereze schimbare in individ cat si in societatea in care acesta traieste.

DESPRE NOI

Asociatia Sigma Development Center initiaza si deruleaza proiecte menite sa consolideze educarea si formare interactiva si continua a tinerilor si adultilor, din mediul urban sau rural, precum si servicii de informare, consiliere si mediere a persoanelor in cautarea unui loc de munca, pentru a creste calitatea vietii persoanelor din Constanta.

Incepand cu luna octombrie 2010, Asociatia Sigma Development Center este partener in cadrul Pactului Regional pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala,regiunea Sud-Est,pentru a permite o mai buna identificare a problemelor comunitatii, gasirea de noi resurse si folosirea de noi oportunitati, in folosul beneficiarilor programelor pe care Asociatia Sigma Development Center le implementeaza.

In urma parteneriatului cu AJOFM in unul din proiectele cu finantare europeana, Asociatia Sigma Development Center a primit statutul de partener in reteaua de mediere ANOFM, mai precis face parte din Parteneriatul public-privat pentru ocuparea fortei de munca din 2011.
Deasemeni, pentru a fi un factor activ pe piata fortei de munca, Asociatia Sigma Development Center a obtinut acreditarea din partea Agentiei Nationale a Fortei de Munca ca furnizor de servicii de informare si consiliere a muncii pe piata interna, si acreditarea ca furnizor de servicii de mediere a muncii pe piata interna.

Asociatia Sigma Development Center isi isi propune ca obiective initierea, sustinerea si desfasurarea de programe sociale, umanitare si comunitare; dezvoltarea de actiuni menite sa promoveze si sa sprijine promovarea intereselor si drepturilor cetatenesti, activitatile sociale, culturale si artistice, mobilitatea tinerilor, educatia cetatenilor, sa contribuie la dezvoltarea durabila a comunitatii locale si a comunitatii de afaceri, sa sustina programele sociale privind educatia publica si participarea activa a cetatenilor la viata comunitara si sa protejeze mediul inconjurator; organizarea unor cursuri de formare profesionala in domenii diverse de activitate; dezvoltarea terapiilor care permit transformarea pozitiva, cresterea spirituala individuala, precum si evolutia pozitiva a persoanei si asistenta specializata pentru persoane inactive.

In prezent, serviciile pe care asociatia le ofera beneficiarilor sai reprezinta componente importante pentru dezvoltarea comunitatii respectiv:

  • servicii de consiliere si psihoterapie (psihoterapie de grup si dezvoltare personala, evaluare si orientare vocationala);
  • cursuri de dezvoltare personala organizate: dezvoltarea comportmentului optimist in cazul adolescentilor sau persoanelor vulnerabile; prezentarea cu succes la interviul de angajare;tehnici de comunicare si relationare;
  • alte cursuri care urmaresc dezvoltarea potentialului individual;
  • alte servicii precum organizarea de campanii de informare;organizarea de seminarii, conferinte si ateliere de lucru;
  • team-building si grupuri profesionale de suport.

In cadrul centrului Asociatie Sigma Development Center se creaza contextul favorabil pentru suportul persoanelor vulnerabile prin organizarea saptamanala a unor grupuri de lucru, in care sunt stimulate motivarea, increderea in sine, relationarea interpersonala si comunicarea.Unele dintre tehnicile utilizate sunt legate de dezvoltarea si utilizarea creativitatii in diferite domenii: muzical, vizual, etc.

MISIUNE

Misiunea noastra este aceea de a a asigura servicii integrate care sa ofere beneficiarilor oportunitati pentru cresterea calitatii vietii. Astfel de servicii sunt cele de educatie non-formala, formare profesionala a adultilor, servicii sociale, activitati de art-terapie si ateliere de dezvoltare personala precum si consiliere psihologica individuala.

VALORI

Organizatia noastra are la baza un set de principii si valori printre care: onestitatea, respectul fata de propria persoana, fata de ceilalti si fata de mediu, curajul de a-ti depasi propria conditie, si asigurarea calitatii actiunilor si serviciilor noastre.
Ne bucuram de o extinsa experienta in derularea de activitati care urmaresc implementarea misiunii noastre in practica, si prin cei 8 experti formati in scrierea, managementul si implementarea de proiecte cu finantare europeana, am reusit ca in ultimii 5 ani sa accesam mai multe linii de finantare.

Asociatia SIGMA DEVELOPMENT CENTER este o organizatie nonprofit, de consultanta si servicii integrate pentru copil, familie si societate, infiintata in 2010, la Constanta, care are ca scop imbunatatirea calitatii vietii in toate aspectele sale.

ECHIPA

teodora_tudor
ANDREEA TEODORA TUDOR
Psiholog clinician
daniela_tudor
DANIELA CARMEN TUDOR
Psiholog terapeut
adriana_carnu
ADRIANA CARNU
Consultant comunicare
georgiana_constantinoiu
GEORGIANA CONSTANTINOIU
Consultant proiecte

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.