Proiectele noastre de dezvoltare sustin nevoile comunitatii, nevoi care devin de multe ori apasatoare si sugruma dezvoltarea indivizilor care o compun. Daca crezi in ideea noastra si in solutia pe care proiectul o ofera nevoii pe care am identificat-o, implica-te!

INFORMATII NECESARE PENTRU EFECTUAREA UNEI DONATII

Dacă doriţi să ne susţineţi activitatea, puteţi dona astfel:

  • Prin PayPal
  • Prin transfer bancar, în contul: RO93BRDE140SV39263561400, BANCA BRD Groupe Société Générale

În cazul campniilor de strândere de fonduri, mai exsită şi alte modalităţi de a dona, care vor fi comunicate publicului larg în momentul respectiv: prin SMS, teledon, achiziţia unor produse confecţionate de beneficiarii asociaţiei la târguri, expoziţii sau online, pe platformele de crowfunding, etc.

Contribuţiile pot fi şi în natură, atunci când se oferă diverse bunuri. În cazul acestora, se va estima suma care constituie contravaloarea lor printr-o notă de donaţie a asociaţiei.

Pentru sponsorizări şi contribuţii vă rugăm să contactaţi managerul de marketing si comunicare, Adriana Cârnu, pe email-ul asociaţiei sau prin intermediul formularului de contact.

SIGMA DEVELOPMENT CENTER

Bulevardul Ferdinand nr. 61, bl. A7, sc. A, Parter, ap. 4, interfon 04, Constanta,
Romania

office@sigmadevelopment.ro

0744.440.231, 0722.616.616
0724.293.493, 0724.036.620

Daca doriti sa sprijiniti una din cauze, va rugam sa precizati numele cauzei in formularul completat pentru trimiterea donatiei.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.