Evenimente Urmareste evenimentele Sigma

Arhiva EvenimenteEvenimentele anterioare Sigma

2014

2013

2012

2011

2010

11-12 Septembrie - Seminar Aurora Sitarus

Să facem cunoştinţă cu Arhanghelii

Seminar susţinut de Aurora Sităruş

Raphael

Când: 11 Septembrie (13.00 - 15.00) - 12 Septembrie ( 13.00 - 15.00), 2010

Unde: Sigma Development Center, Constanţa (vezi hartă)

Despre ce vorbim: Ce sunt Arhanghelii, care este rolul fiecaruia dintre ei, cum ii putem contacta, cum ne pot ajuta ei pe noi, cum sa ii recunoastem, etc.

Cât costă: 100 RON;

Detalii: Daniela Tudor (0744440231) sau e-mail office@sigmadevelopment.ro

Despre Doamna Aurora Sităruş

 

Doamna Aurora Sităruş este un bine cunoscut bioterapeut, numerolog şi cercetător cu preocupări profund spirituale (vezi “Codul lui Oreste”, revista “Lumea Misterelor”, etc.).

A absolvit Academia de Studii Economice, Bucureşti, secţia Cibernetică şi este de profesie analist. Ca ocupaţie, doamna Sităruş este redactor la revista "Lumea Misterelor", editura "Cuvântul", şi predă în cadrul Grupului Paracelsus, Bucureşti, cursurile de "Iniţiere  în sacroterapie", "în Armonie cu Destinul" şi "Vizualizarea Aurei". 

Ca studii de specialitate, doamna Aurora este iniţiată ca maestru Reiki pe linia de maeştri ai lui Hristenko, (dar nu practică Reiki), a urmat cursul "Vindecarea reconectivă şi reconectarea" al lui Eric Pearl (dar nu practica reconectarea), cursurile lui Eric Berglund, cursul de Channeling cu Jeff şi Linda Hope (dar nu face channeling), cursul "Tehnică neutrală" al lui Aliodor Manolea, cursul de Sermoterapie al domnului Profesor Albu Graal, dar are şi iniţiere în Qui Gong cu maestrul Lin Kai Ting.

A primit iniţieri în Tibet, India şi Cipru şi este pe cale să o obţină şi pe următoarea, în Egipt. A primit de la Dalai Lama 5 iniţieri, dintre care pentru 2 a primit permisiunea de a le transmite mai departe. Iniţierile, fiind aducătoare de cunoaştere, în mod oarecum forţat, au un preţ, pe care se cuvine să îl plătească oricine nu vrea să astepte ca respectiva cunoaştere să se deruleze firesc. Preţul poate fi: post, rugăciune, iar uneori chiar suferinţa fizică (acesta este şi cazul doamnei Aurora, care a trecut prin stări de boală destul de grea după ce a primit aceste iniţieri).

Dânsa este creştin-ortodoxă şi practică sacroterapia. Este în programul lui Jasmuheen de 8 ani. Nu practică Reiki, reconectarea, budhismul sau channelingul, dar foloseşte elemente din acestea şi iniţierile primite in iniţierile pe care le face. 

Ca urmare a călătoriei sale în Tibet, dânsa a decis să ne împărtăşească o parte din cunoştintele şi învăţăturile primite şi o parte din experienţa sa iniţiatică, pentru ca astfel, drumul nostru să fie poate puţin mai uşor.

Doamna Sităruş a mai ţinut conferinţe precum “Psihologia trezirii spirituale”, Personalitate. Căi de evoluţie. Calibrare şi vibraţie”, “Călătoria iniţiatică în Tibetul indian”, “Redescoperă Dacia” (împreună cu revista Lumea Misterelor) etc., a participat la emisiuni pe teme esoterice ( Codul lui Oreste – Mărturii din lumea nevăzută, 22.10.2007, Ghizii astrali, 360º - Karma pozitivă vs. Karma negativă, 10.04.2010, şi multe altele) şi este redactor la revista Lumea Misterelor.