Evenimente Urmareste evenimentele Sigma

Arhiva EvenimenteEvenimentele anterioare Sigma

2014

2013

2012

2011

2010

11-12 Septembrie - Seminar Aurora Sitarus

Să facem cunoştinţă cu Arhanghelii

Seminar susţinut de Aurora Sităruş

Raphael

Când: 11 Septembrie (13.00 - 15.00) - 12 Septembrie ( 13.00 - 15.00), 2010

Unde: Sigma Development Center, Constanţa (vezi hartă)

Despre ce vorbim: Ce sunt Arhanghelii, care este rolul fiecaruia dintre ei, cum ii putem contacta, cum ne pot ajuta ei pe noi, cum sa ii recunoastem, etc.

Cât costă: 100 RON;

Detalii: Daniela Tudor (0744440231) sau e-mail office@sigmadevelopment.ro

Despre Doamna Aurora Sităruş

 

Doamna Aurora SităruÅŸ este un bine cunoscut bioterapeut, numerolog ÅŸi cercetător cu preocupări profund spirituale (vezi “Codul lui Oreste”, revista “Lumea Misterelor”, etc.).

A absolvit Academia de Studii Economice, BucureÅŸti, secÅ£ia Cibernetică ÅŸi este de profesie analist. Ca ocupaÅ£ie, doamna SităruÅŸ este redactor la revista "Lumea Misterelor", editura "Cuvântul", ÅŸi predă în cadrul Grupului Paracelsus, BucureÅŸti, cursurile de "IniÅ£iere  în sacroterapie", "în Armonie cu Destinul" ÅŸi "Vizualizarea Aurei". 

Ca studii de specialitate, doamna Aurora este iniÅ£iată ca maestru Reiki pe linia de maeÅŸtri ai lui Hristenko, (dar nu practică Reiki), a urmat cursul "Vindecarea reconectivă ÅŸi reconectarea" al lui Eric Pearl (dar nu practica reconectarea), cursurile lui Eric Berglund, cursul de Channeling cu Jeff ÅŸi Linda Hope (dar nu face channeling), cursul "Tehnică neutrală" al lui Aliodor Manolea, cursul de Sermoterapie al domnului Profesor Albu Graal, dar are ÅŸi iniÅ£iere în Qui Gong cu maestrul Lin Kai Ting.

A primit iniÅ£ieri în Tibet, India ÅŸi Cipru ÅŸi este pe cale să o obÅ£ină ÅŸi pe următoarea, în Egipt. A primit de la Dalai Lama 5 iniÅ£ieri, dintre care pentru 2 a primit permisiunea de a le transmite mai departe. IniÅ£ierile, fiind aducătoare de cunoaÅŸtere, în mod oarecum forÅ£at, au un preÅ£, pe care se cuvine să îl plătească oricine nu vrea să astepte ca respectiva cunoaÅŸtere să se deruleze firesc. PreÅ£ul poate fi: post, rugăciune, iar uneori chiar suferinÅ£a fizică (acesta este ÅŸi cazul doamnei Aurora, care a trecut prin stări de boală destul de grea după ce a primit aceste iniÅ£ieri).

Dânsa este creÅŸtin-ortodoxă ÅŸi practică sacroterapia. Este în programul lui Jasmuheen de 8 ani. Nu practică Reiki, reconectarea, budhismul sau channelingul, dar foloseÅŸte elemente din acestea ÅŸi iniÅ£ierile primite in iniÅ£ierile pe care le face. 

Ca urmare a călătoriei sale în Tibet, dânsa a decis să ne împărtăşească o parte din cunoÅŸtintele ÅŸi învăţăturile primite ÅŸi o parte din experienÅ£a sa iniÅ£iatică, pentru ca astfel, drumul nostru să fie poate puÅ£in mai uÅŸor.

Doamna SităruÅŸ a mai Å£inut conferinÅ£e precum “Psihologia trezirii spirituale”, Personalitate. Căi de evoluÅ£ie. Calibrare ÅŸi vibraÅ£ie”, “Călătoria iniÅ£iatică în Tibetul indian”, “Redescoperă Dacia” (împreună cu revista Lumea Misterelor) etc., a participat la emisiuni pe teme esoterice ( Codul lui Oreste – Mărturii din lumea nevăzută, 22.10.2007, Ghizii astrali, 360º - Karma pozitivă vs. Karma negativă, 10.04.2010, ÅŸi multe altele) ÅŸi este redactor la revista Lumea Misterelor.