DEVINO VOLUNTAR

Ne puteti ajuta in proiectele noastre, devenind voluntar al Asociatiei Sigma Development Center. Prin voluntariat, o persoana fizica isi doneaza timpul si efortul, abilitatile, expertiza intr-un domeniu de activitate, pentru a sustine o cauza sociala.

INSCRIE-TE

DONEAZA 2%

Implicarea persoanelor fizice contribuabile prin directionarea a 2% din impozitul anul pe venitul obtinut care ar ajunge la bugetul statului!

Acest lucru se poate realiza foarte simplu, prin completarea formularului 230 pus la dispozitie de ANAF.

Data limita de transmitere a formularului completat: 25 mai 2016!

Baza legala: Legea 571/2003 (actualizata) privind Codul fiscal

Formular_230_Sigma 2016

TRIMITE FORMULARUL 2%

„Niciodata inainte, omul nu a avut o asa mare capacitate de a controla mediul in care traieste, capacitatea de a pune capat foametei, saraciei sau dezastrelor. Avem puterea de a fi cea mai buna generatie pe care a cunoscut-o vreodata omenirea.” – John F. Kennedy

SPONSORIZAREA DE CATRE PERSOANELE JURIDICE

Contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea şi legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, dacă sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii:

a) sunt în limita a 3‰ din cifra de afaceri;
b) nu depăşesc mai mult de 20%, din impozitul pe profit datorat.

Este necesara incheierea unui contract de sponsorizare.

Data limita de transmitere a sponsorizarii: 31 decembrie 2016!

Baza legala: Legea 571/2003 (actualizata) privind Codul fiscal

DONEAZA

„Voluntariatul este cel mai bun exemplu de democratie. Votam la alegeri, dar cand te oferi voluntar, votezi in fiecare zi pentru comunitatea in care vrei sa traiesti.” – Marjorie Moore