Invitatie – Lansarea proiectului “MEREU ACTIVI!”

Invitatie lansare proiect MEREU ACTIVI-28.09.2018

CONFERINȚA DE LANSARE A PROIECTULUI MEREU ACTIVI”
CONSTANȚA, 28 SEPTEMBRIE 2018

Asociația SIGMA Development Center, împreună cu S.C ATLANTIS MAR GROUP S.R.L și S.C THR CONSULTING GROUP S.R.L, anunță organizarea conferinței de lansare a noului proiect „MEREU ACTIVI”, pe care îl derulează în parteneriat.

Conferința de lansare va fi organizată vineri, 28 septembrie 2018, la sediul Asociației Sigma Development Center din strada Răchitași, nr.71, etaj 2, între orele 10.30-11.30.
Evenimentul se adresează unui număr de 80 de persoane interesate de proiect, colaboratori, parteneri și reprezentanți ai presei. Menționăm că înregistrarea participanților se va face în intervalul 10.00-10.30.

Evenimentul va avea ca obiectiv prezentarea activităților generale ale proiectului, rezultate preconizate și impactul atins în urma implementării proiectului.

Proiectul „MEREU ACTIVI” este co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Acesta oferă gratuit șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă un pachet integrat de asistenţă profesională care cuprinde cursuri de calificare autorizate ANC, consiliere psihologică și sprijin în găsirea unui loc de muncă.


Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.