DETALII ORGANIZATORI

Proiectul “Mereu Activi!” este un proiect implementat de Asociatia Sigma Development Center din Constanta in parteneriat cu Atlantis Mar Group si THR Constanta si cu sprijinul AJOFM Constanta.

ACTIVITATILE PROIECTULUI

Proiectul oferă gratuit șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cursuri de calificare autorizate ANC, consiliere psihologică și sprijin în găsirea unui loc de muncă.

Cursurile se vor desfășura în Constanța iar pe toată perioada derulării cursurilor, masa este asigurată. participanții care finalizează activitățile din proiect primesc o subvenție brută de 700 de lei și alte premii în valoare cumulată de până la 2300 lei.

Cursurile de calificare propuse grupului tinta sunt urmatoarele: camerista, ospatar, tehnician maseur, lucrator in comert, grafician, designer pagini web, scafandru si antreprenoriat.

“Mereu Activi! – sprijin pentru someri și persoane aflate în căutarea unui loc de muncă” – Proiect implementat de Asociatia Sigma Development Center din Constanta in parteneriat cu Atlantis Mar Group si THR Constanta si cu sprijinul AJOFM Constanta

DURATA SI PERIOADA DE IMPLEMENTARE

Proiectul va dura 18 luni.

OBIECTIVELE PROIECTULUI

Obiectivul general al proiectului este crearea unor măsuri personalitate și integrate în scopul facilitării integrării pe piața europeană a muncii a unui număr de 370 somerilor si persoanelor inactive, persoanelor de etnie roma, persoanelor din mediul rural, prin elaborarea și oferirea în cadrul proiectului, pe o perioadă de 18 luni, a unor măsuri complexe de servicii necesare unei ocupări sustenabile și de calitate a forței de muncă.

Pe termen mediu și lung, proiectul are ca obiectiv facilitarea accesului la o educație continuă de calitate a forței de muncă, prin calificarea, perfecționarea, specializarea sau inițierea șomerilor și persoanelor inactive, persoanelor de etnie romă și persoanelor din mediul rural prin participarea la cele 8 programe de formare profesională propuse în proiect.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.